Primera Taula de Debat Especialitzat del Pla de desenvolupament econòmic i social del Garraf

Ahir a la tarda, a la seu del Consell Comarcal del Garraf, es va realitzar la primera taula de debat especialitzat del Pla de desenvolupament econòmic i social del Garraf, amb la participació d’una trentena d’interlocutors de diversos sectors econòmics i socials de la comarca, així com representants tècnics i polítics dels ajuntaments.

Aquesta sessió va permetre recollir un conjunt d’aportacions, a partir de la resposta a una pregunta feta als participants parliament, sobre tres propostes, que per la seva transcendència, transversalitat, contingut o capacitat de desencadenar altres beneficis, puguin tenir un potencial per activar un entorn favorable pel seu desenvolupament en l’activitat econòmica i/o en el teixit social de la comarca.

En total van sorgir seixanta propostes relacionades amb diverses temàtiques. La demanda de més cooperació en àmbits de la formació, l’emprenedoria i la innovació i la necessitat de potenciar els recursos del territori per ser més atractius van centrar bona part de les intervencions.

Amb aquest debat es buscava reflexionar sobre quines són les línies que es mantenen vàlides i quins han de ser els nous eixos per al desenvolupament econòmic i social de la comarca. Els participants també van rebre prèviament un resum dels plans i línees estratègiques realitzats els darrers anys, un document que està disponible a les webs del Consell Comarcal i Node Garraf.

L’equip de la UPC, que col·labora en la redacció del Pla, farà unes primeres conclusions d’aquest debat i presentarà propostes a la propera taula de debat.

Material pel debat LLIBRE0.0

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s