Llibre blanc de la cultura del Penedès

Font: Institut d’Estudis Penedesencs i web Llibre Blanc

Referència Llibre Blanc:

A l’Institut d’Estudis Penedesencs l’avala una trajectòria d’estudi, projecció, i difusió de la cultura penedesenca. És en el marc d’aquesta trajectòria i d’aquest interès que neix el projecte del Llibre Blanc de la Cultura al Penedès.

El Llibre Blanc de la Cultura al Penedès es concep, d’una banda, com unaaproximació diagnòstica a la cultura al territori (1a fase), i  de l’altra com unprocés participatiu (2a fase) que ha de servir de base pels debats sobre el present i el futur de la cultura al Penedès.

L’elaboració del Llibre blanc de la cultura al Penedès ha comptat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona i de la Fundació Obra Social de Caixa Penedès.

Documentació del Llibre Blanc i seguiment del procès:

http://www.iepenedesencs.org/llibreblanc/index.php

2 pensaments sobre “Llibre blanc de la cultura del Penedès

 1. Hola,

  Hem afegit el blog a la Penedesfera http://www.penedesfera.cat, la comunitat de bloguers de l’Anoia, l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

  Us agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa feu un link del vostre blog cap al portal. A la barra lateral trobareu logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera. Si voleu rebre les informacions de la comunitat envieu-ne un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat

  Al web trobareu tot un seguit d’eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

  Salutacions i felicitats pel blog!

  Daniel García Peris
  http://www.danielgarciaperis.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s